Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους

slide mikra2a
Μπορούμε ακόμα να μετατρέψουμε σε ηλεκτρονική μορφή εικόνες, κείμενα, προσωπικά έργα τέχνης και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε και να το τυπώσουμε σε ότι υλικό επιλέξετε σε πολύ υψηλή ανάλυση με μελανιά ανεξίτηλα και ανθεκτικά σε ήλιο . Η εγγύηση των χρωμάτων της εκτύπωσης σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο είναι για πολλά χρόνια.
Καμβάς
Η εκτύπωση σε καμβά είναι ιδανική λύση για διακόσμηση ξενοδοχείων και καταστημάτων και φυσικά για εκθέσεις φωτογραφίας και αναπαραγωγή αντίγραφων έργων τέχνης.
Μουσαμάς
Ο μουσαμάς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό υλικό σε εξωτερικές συνθήκες, και αρκετά οικονομικό. Οι ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά χρησιμοποιούνται για banner , πανό ,διαφημιστικές αφίσες στο δρόμο, σκηνικά συνεδρίων, πόστερ, φωτογραφίες, κτλ.
Φωτογραφικό χαρτόνι
Το χαρτί που χρησιμοποιούμε είναι semigloss 200γραμμάρια, ιδανικό για εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους (παρουσιάσεις για συνέδρια, ποστερ, αφίσες, φωτογραφίες)
Διαθέτουμε σταντ και rollupγια την παρουσίαση της δουλειάς σας καθώς και θήκες (χάρτινες ή πλαστικές) για τη μεταφορά.
Αυτοκόλλητο
Ειδικευόμαστε στην εκτύπωση σε πλαστικό αυτοκόλλητο βινίλιο διαφανές και λευκό με εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων και αντοχή στον ήλιο για εξωτερική χρήση. Παρέχουμε άμεση παράδοση και έτοιμα χαραγμένα αυτοκόλλητα σε ότι σχήμα και μέγεθος θέλετε για όλες τις χρήσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε αυτοκόλλητα για βιτρίνες καταστημάτων, ετικέτες κρασιών και προϊόντων, ετικέτες για φυλλάδια και κουτιά συσκευασίας, για προσκλητήρια, για τραπέζια, για αυτοκίνητα και μηχανές και πολλά άλλα.
Επίσης, κατασκευάζουμε αυτοκόλλητο διάτριτο, αμοβολής και backlit για βιτρίνες καταστημάτων και ειδικούς φωτισμούς.

 

AFTOKOLLITA
POSTERS
poster

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress