ΠΡΟΦΙΛ

Φωτοτυπικό Κέντρο Γουδί

VOLCANO – Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

Σπούδασα ηλεκτρονικά στην Αθήνα, σε επίπεδο Τ.Ε.Ι., διπλωματούχος εργοδηγός – ηλεκτρονικός με εξειδίκευση στους υπολογιστές και σε δίκτυα στην Control Data. Παράλληλα παρακολούθησα σεμινάρια στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ., διοίκηση επιχειρήσεων, marketing και προώθηση πωλήσεων.
Με την εμπειρία που απέκτησα, διατηρώντας δύο (2) επιχειρήσεις από το 1979 έως το 1984 (Καλλιτεχνικό Τυπογραφείο – Φωτοτυπείο) στο κέντρο της Αθήνας (Ζωοδόχου Πηγής 29 & Σόλωνος 46 – έναντι Νομικής), διαμόρφωσα έναν πολύπειρο και δυναμικό χαρακτήρα ενός νέου επιχειρηματία. Μετά το στρατό εγκαταστάθηκα μόνιμα στο Γουδί, Μικράς Ασίας 76 (έναντι Ιατρικής Σχολής – Νοσοκομείων Παίδων & Λαϊκού) διατηρώντας ένα χώρο 400 τ.μ. σε επιτελικό σημείο. Με το δυναμισμό, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διέθετα, κατόρθωσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προωθήσω την επιχείρησή μου από τις τελευταίες στις πρώτες θέσεις στην Αθήνα, επενδύοντας συνεχώς σε νέα τεχνολογία, διαθέτοντας 2 XEROX μηχανήματα μεγάλης αναπαραγωγής (120/sec) από το 1987.
Στο διάστημα των τελευταίων ετών προσαρμόσαμε τη νέα ψηφιακή τεχνολογία στην επιχείρησή μας, αλλάζοντας συνεχώς τον εξοπλισμό μας σε νεότερο και ταχύτερο ψηφιακό, καθιστώντας την ήδη διευρυμένη επιχείρησή μας, ταχύτερη, ευρύτερη και δυνατότερη. Εξυπηρετούμε καθημερινά από 500 και πλέον πελάτες και έχοντας συνολικά 30.000 και πλέον σταθερούς πελάτες, κυρίως ιατρούς και πανεπιστημιακούς, στην περιοχή του Λεκανοπεδίου, πράγμα που μας κατατάσσει στις 5 πρώτες θέσεις στο πίνακα των επιχειρήσεων του είδους μας και μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον.
Στην επιχείρησή μου προστέθηκαν πρόσφατα τα παιδιά μου Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος σπουδάζει Οικονομικά και η Μαρία Ζαφειροπούλου, που σπουδάζει Φιλολογία στην Αθήνα. Έτσι το Volcano είναι πιο δυνατό με νέους ηγέτες στο τιμόνι της επιχειρηματικότητας.
Οι χαμηλές τιμές θα σας φέρουν για πρώτη φορά κοντά μας. Η ποιότητα όμως και η γρήγορη εξυπηρέτηση θα σας κρατήσουν κοντά μας για πάντα. Τώρα στο Volcano χωρίς ταλαιπωρία «πήγαινε-έλα» στείλτε μας με e-mail το αίτημα της εργασίας και τις προδιαγραφές της. Εμείς θα δημιουργήσουμε τη μακέτα και θα σας τη στείλουμε άμεσα στο e-mail σας για διορθώσεις αφού πάρουμε το τυπωθήτω, έως ότου να έρθετε από το σπίτι σας στο Volcano, η εργασία σας θα σας περιμένει έτοιμη για παράδοση.
Εμείς το κάναμε πράξη κάτι που λείπει εδώ και χρόνια από την ελληνική αγορά. Σήμερα στο Volcano μπορούμε να λέμε εξυπηρέτηση «Just in time», γρήγορο έντυπο «εδώ και τώρα» με άψογη χρωματική ποιότητα.
Ξεχάστε ταλαιπωρία και άγχος.
Στο έντυπό σας δίνουμε λύσεις!
Δίνουμε χρώμα και ποιότητα!!! στη ζωή σας
Volcano εδώ και τώρα!!! σημείο αναφοράς.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress